Tilaus-, toimitus- ja asiakkuusehdot
Voimassa 6.6.2018 alkaen

Tilaaminen

Tuotteet/passit tilataan internetin välityksellä osoitteesta theparkhietsuverkkokauppa.com tai paikan päällä The Park Hietsusta.

Kaikki verkkokaupasta tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilaajan tiedot, tilauksen hinta sekä tilattu passi. 

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin, sääntöihin sekä allekirjoittaa vastuuvapauden ostaessaan tuotteen verkkokaupasta tai paikan päältä. Vastuuvapaus ja säännöt löytyvät näistä ehdoista.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen ostosta, josta näet:

tietosi
ostetun passin
loppusumman

HUOM! Tilausvahvistus toimii pääsylippuna The Park Hietsuun, joten säilytä se ja ota mukaan tullessasi.

Maksutavat

Puistojenpojat Oy (The Park Hietsu) ei tarjoa laskutus vaihtoehtoa, vaan valittu tuote maksetaan kerralla joko verkkokaupassa tai paikan päällä. Paikan päällä maksuvälineenä käy korttimaksut (myös lähimaksu). Etukäteen maksettua passia tai ryhmäliikuntatuntia ei hyvitetä tai korvata jos asiakas ei saavu paikalle. Muut arvioidaan tapauskohtaisesti. Yksityistapahtumat sekä yritystilaisuudet voidaan laskuttaa.

Kaikki verkkokaupasta ostettavat passit maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoajat

Verkkopankilla maksaessasi Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Checkout Finland Oy, y-tunnus: 2196606-6
Eteläpuisto 2 C
33200 Tampere
Puhelin: 0800 552 010
www.checkout.fi

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Korttimaksaminen

Verkkokaupassa käytämme maksupalvelun tarjoajana Stripe-nimistä yritystä (www.stripe.com). Voit maksaa käyttämällä Visa tai MasterCard -kortteja (debit, credit ja electron).

Toimitusaika

Verkkokaupasta ostaessasi saat sähköpostitse tilausvahvistuksen heti oston jälkeen, tämä tosite toimii pääsylippuna The Park Hietsuun.

Toimitustapa ja toimituskulut

Tilausvahvistus tulee sähköpostitse tunnin sisällä maksusta ja se toimii pääsylippuna The Park Hietsuun.

Asiakkuus

Asiakkuuden voi tehdä paikan päällä Hietsussa tai verkkopankissa. Maksamalla jäsenyyden asiakas sitoutuu sääntöihin sekö toimitusehtoihin kokonaisuudessaan (mm. vastuuvapautus). 

Ostoksesta asiakkaalle lähtee sähköpostiin tilausvahvistus, jossa lukee ostopäivä, ostettu tuote sekä ostajan nimi, tämä toimii asiakastunnisteena. Asiakkaan tulee pystyä todistamaan oikeutensa käyttää The Park Hietsun tiloja/välineitä tätä kysyttäessä. Asiakastunniste (eli tilausvahvistus) on henkilökohtainen ja siitä selviää voimassaoloaika riippuen minkä tuotteen asiakas on valinnut (päivä-, viikko-, kuukausi- vai kesäpassi)

Asiakkaan on välittömästi tiedotettava yhteystietojensa muutoksesta. Puistojenpojat Oy tallentaa asiakkaan tiedot omiin tietojärjestelmiinsä ja käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun tietosuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti (Tietosuojalaki/2018). Tarkempia tietoja henkilötietojesi käsittelystä saat info@theparkhietsu.fi

Tarjottavat palvelut

Asiakkaalla on oikeus hyödyntää Puistojenpojat Oy:n palveluja asiakaskauden aikana tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti.

Asiakkuuden voimassaoloaika

Asiakkuus on voimassa sopimukseen merkityn sopimuskauden. Asiakkuus on henkilökohtainen.

Säännöt

  • Asiakkuus on pystyttävä todistamaan pyydettäessä (tilausvahvistuksella ja henkilöllisyystodistuksella)
  • Tupakointi, omien alkoholituotteiden, huumeiden sekä dopingaineiden tuominen alueelle sekä käyttö alueella on ehdottomasti kielletty.
  • Alle 15v. lapsilla pääsy alueelle vain heille tarkoitetuissa tapahtumissa.
  • Asiakas on velvollinen korvaamaan täysimääräisesti tahallisesti osittain hajoittamansa välineet ja rakenteet.
  • Kontista haetut välineet palautetaan myös kontteihin käytön jälkeen.
  • Asiakas on itse vastuussa omasta turvallisuudestaan.

Puistojenpojat Oy (The Park Hietsu) ei ole vastuussa asiakkaidensa henkilökohtaisesta omaisuudesta, sairastumisesta tai loukkaantumisesta. Puistojenpojat Oy (The Park Hietsu) ei vastaa asiakkaiden tai muiden kävijöiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista, eikä asiakkaille aiheutuneista henkilövahingoista, jotka johtuvat onnettomuustapauksesta tai toisen asiakkaan toiminnasta. Jokainen asiakas vastaa itse siitä, että hänen terveydentilansa on sellainen, että hän voi osallistua Puistojenpojat Oy (The Park Hietsu) tuottamiin palveluihin. 

Puistojenpojat Oy (The Park Hietsu) ei vastaa menetyksistä, jotka johtuvat varkaudesta, murrosta tai muusta vastaavasta syystä.

Soveltuva laki ja erimielisyydet

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tästä sopimuksesta mahdollisesti johtuvat erimielisyydet, joita ei voida ratkaista keskinäisin neuvotteluin, käsitellään asiakkaan kotipaikan tuomioistuimessa. Lisäksi asiakkaalla on aina oikeus saattaa kulutushyödykettä koskeva riita-asiansa maksutta myös kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

Lautakunta on puolueeton ja riippumaton, tuomioistuimen ulkopuolinen riidanratkaisuelin. Lautakuntaan valittaminen on asiakkaalle maksutonta.

Tervetuloa Puistojenpojat Oy (The Park Hietsu) asiakkaaksi. Onnittelemme kunnon päätöksestä!

Muuta

Puistojenpojat Oy (The Park Hietsu) pidättää itsellään oikeuden pitää asiakaspalvelun suljettuna, muuttaa asiakaspalvelun aukioloaikoja ja tehdä sesonkiluonteisia loma-aikoihin, pyhäpäiviin jne. liittyviä muutoksia. The Park Hietsu ilmoittaa muutoksista Instagramissa sekä verkkosivuilla. Puistojenpojat Oy (The Park Hietsu) pidättää itsellään myös oikeuden muuttaa tai rajoittaa käytössä olevien laitteiden ja tuotteiden määrää. Puistojenpojat Oy (The Park Hietsu) varaa oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja edellyttäen, että muutokset eivät johda sopimuksen keskeisen sisällön muuttumiseen.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.